Reexaminare stagiari 13-14 decembrie 2019

Reexaminarea stagiarilor din anul I, II și III aferentă semestrului II-2019, din 13-14 decembrie 2019, se va desfășura la Universitatea Creştină Dimitrie Cantemir, Facultatea de Ştiinţe Economice, str. Teodor Mihali, nr. 56, Cluj-Napoca, în Amfiteatrul de la parter, conform următorului program:

 

  • VINERI, 13 decembrie 2019, ora 16.00 – Proba scrisă pentru stagiarii din Anul II. Proba orală pentru stagiarii din anul II va avea loc în aceași zi și aceași locație, după finalizarea probei scrise.
  • SÂMBĂTĂ, 14 decembrie 2019, ora 09.30 – Proba scrisă pentru stagiarii din  Anul I. Proba orală pentru stagiarii din anul I va avea loc în aceași zi și aceași locație, după finalizarea probei scrise.
  • SÂMBĂTĂ, 14 decembrie 2019, ora 09.30 – Proba scrisă pentru stagiarii din Anul III. Proba orală pentru stagiarii din anul III va avea loc în aceași zi și aceași locație după finalizarea probei scrise.

 

În cadrul reexaminarii vor putea fi susținute și restanțe la disciplinele studiate în semestrul II din anii de stagiu.

Restanțele se vor susține în același timp cu examenele corespunzătoare anului de stagiu din care provin. Spre exemplu, un stagiar în anul III poate susține un examen restant cu stagiarii din anul I (dacă are restanțe din anul I) sau / și cu stagiarii din anul II (dacă are restanțe din anul II).

Proiectele practice restante vor trebui actualizate cu cerințele din proiectele corespunzătoare din semestrul II-2019. Proiectele actualizate sunt disponibile pe platformă.